Cakeboxen! Het zwaarste vuurwerk tegen de laagste prijs!

Bij Vuurwekstaffel vind jij de mooiste cakeboxen van Zena Vuurwerk en Rubro Fireworks die jouw eigen vuurwerkshow tot een waar succes maken! Deze boxen zijn tot de rand gevuld met kruit, hebben de mooiste en grootste effecten die in een strak tempo het luchtruim in worden geramd!

Extra voordelig bij vuurwerkstaffel!

Bij Vuurwerkstaffel bestel jij vuurwerkbakken al ver voor dat de voorverkoop van start gaat! Bovenop de voorverkoopkorting krijg je bij vuurwerkstaffel een extra korting op je vuurwerk! Wij stapelen korting!

Profiteer van onze voorinkopen! Tijdens de normale voorverkoop heb je als besteller al veel voordelen waardoor je een stuk goedkoper uit bent dan tijdens de losse verkoopdagen. Bij vuurwerkstaffel bestel je voorafgaand aan de voorverkoop al vuurwerk, waardoor je nog goedkoper uit bent! De losse cakes en cakeboxen zijn minimaal 10% goedkoper dan het vuurwerk in de voorverkoop.

Door de staffelprijzen op onderstaand vuurwerk stapelt de korting zich op! Wie wil nou niet meer vuurwerk voor zijn geld! Bekijk de vuurwerk staffelaanbiedingen in onderstaand overzicht! Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen! Wij helpen je graag!